Pronájem bytu 1+kk, garsoniery 26 m², Staré Město

4 850 Kč za měsíc

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představuji Vám komfortní byt o dispozici 1+kk k pronájmu v Nové Vésce u Starého Města, který je určený výhradně pro soběstačné seniory.

Samotný byt je zařízen velmi prakticky. Na 26 m2 najdete praktickou chodbu, ze které se dostanete do prostorného pokoje s kuchyňským koutem a do koupelny. Světlo do místností dodávají francouzská okna na terasu. V koupelně naleznete sprchu, toaletu a umyvadlo.

Byt je součástí bezbariérového areálu, což znamená, že je snadno přístupný i pro ty s omezenou pohyblivostí. V rámci areálu je k dispozici společenská místnost pro setkávání a komunikaci s ostatními obyvateli, venkovní altán s grilem pro společné akce a parkoviště pro pohodlné parkování vozidel. Součástí zabezpečeného areálu jsou také okrasné a ovocné zahrady, které jsou volně přístupné a určené k posezení a odpočinku.

V okolí bytu se nachází autobusová zastávka, což umožňuje snadnou dostupnost hromadné dopravy, a pěší stezky, které jsou ideální pro procházky a odpočinek v přírodě. Tato lokalita je tedy vhodná také pro seniory, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s možností aktivního trávení volného času.

Náklady spojené s provozem tohoto bytu jsou velmi příznivé, jelikož se zde platí stanovená částka 3 500 Kč jako zálohy na všechny energie.

Tato nabídka je určena všem seniorům, kteří preferují poklidné a bezpečné bydlení v bezbariérovém bytě obklopeném přírodou a přitom v dosahu okresního města s plnou občanskou vybaveností.

Kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto bytu.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 15446061
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 26 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist